Groothandel in ambachtelijk bereid kwaliteitsijs!

Koolhaas Banket & IJs maakt fantastisch lekker ijs op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. De basis van ons ijs ligt in de Amstelveense polder, waar we bij een boer uit de Amstelveense polder,  melk halen met het predikaat ‘Excellent’. Melk is het belangrijkste ingredient voor lekker ijs en met deze overheerlijke melk maken wij dan ook bijzonder lekker ijs. Wij bereiden ons ijs op ambachtelijke wijze met veel zorg en geduld. Het resultaat is kwaliteitsijs waar wij trots op zijn.
 
Veel overheerlijke smaken

Veel overheerlijke smaken

Koolhaas Banket & IJs levert een uitgebreid aanbod aan klassieke en nieuwe smaken. De keuze is zeer divers; verschillende soorten chocolade ijs zoals witte chocolade, extra donkere chocolade en chocolade ijs met kleine stukjes pure chocolade. Daarnaast hebben we verschillende fruit en vruchtensmaken zoals aardbei, peer en banaan. Maar we leveren ook traditionele smaken als vanille-ijs en originele smaken als Oreo en Opera. Alle soorten zij ambachtelijk bereid met natuurlijke ingrediënten.


 
De beste apparatuur

De beste apparatuur

Lekker IJs maak je alleen met goede ingrediënten, vakmanschap en geduld. Maar ook goede apparatuur is een vereiste. Koolhaas Banket & IJs werkt met de beste en meeste moderne apparatuur, alleen dat geeft het beste resultaat. En dat proef je. Koolhaas Banket & IJs levert aan de kleine en grote ijswinkel in o.a. Amstelveen, Buitenveldert, Volendam en omstreken. Wilt u meer weten over ons overheerlijke natuurlijk en ambachtelijk bereid ijs neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact op met onze ijsspecialist Pieter!

Johan Actie Foto

Johan Actie Foto

 

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 uur - 16:00 uur