5x iets te vieren, daar hoort een mooie taart bij!

Iemand jarig?

Dan kunt u bij Koolhaas Banket & IJs een verjaardagstaart bestellen. Dit kan bij ons in de winkel maar u kunt bij ons ook online taarten bestellen via onze website. U kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten en verschillende smaken. Wij hebben echt een hele ruime keuze als het gaat om een mooie en lekkere verjaardagstaart bestellen.
 

Huwelijk en receptie?

Gaat u trouwen in of rond Amstelveen en wordt dit uitgebreid gevierd met een feest en een receptie dan bent u bij Koolhaas Banket & IJs aan het goede adres voor een feestelijke bruidstaart. Want als het gaat om lekkere en mooie taarten in Amstelveen dan zijn wij de beste banketbakkerij. We kunnen met een bruidstaart ‘de hoogte in’. 3, 4 of 5 lagen is geen enkel probleem en per laag kunnen we ook nog verschillende smaken maken. Kom bij ons langs, dan bespreken we de mogelijkheden.
 

Iemand geslaagd?

Dan is een fototaart bestellen wel heel erg leuk. Je diploma halen van de middelbare school, afstuderen aan de Universiteit, het zijn mijlpalen in een mensenleven. Hoe leuk is het dan om dit te vieren met een fototaart van Koolhaas Banket & IJs. Een fototaart bestellen is heel eenvoudig via onze website. Selecteer online taarten bestellen of verjaardagstaart bestellen. Kies de grootte, het thema en de smaak. Het uploaden van de foto gaat heel eenvoudig. Het resultaat is geweldig mooi en hartstikke lekker. U kunt de taart halen in onze winkel of, als u dat wilt, kunnen we ook bezorgen in en rond Amstelveen.
 

Gewoon een feestje of iets te vieren?

Heeft u zomaar een feestje of iets te vieren dan is Koolhaas Banket & IJs de juiste banketbakker voor taarten in Amstelveen. Want een taart maakt het feestje compleet. Als het om zomaar een feestje gaat is een fototaart bestellen ook een leuk idee! Een foto van een oude herinnering kan het feestje compleet maken en dan komen de leuke gesprekken vanzelf. Een fototaart bestellen is heel eenvoudig; ga naar onze website en kies voor online taarten bestellen.

Kerst en Nieuwjaar zijn ook leuke feestdagen waar taart bij hoort. Een mooie kersttaart opgemaakt met groene en rode versiersels maakt het kerstdiner helemaal compleet. Maar ook een taart van Koolhaas Banket & IJs om het nieuwe jaar te vieren is een smaakvol idee. Zowel een taart voor Kerst als ook een taart voor Nieuwjaar kunt u bij ons gewoon online bestellen. Koolhaas Banket & IJs maakt de lekkerste taarten van Amstelveen.

Klik hier voor online taarten bestellen naar keuze
Klik hier voor fototaart bestellen

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, bel ons gerust of kom even langs in de winkel.