online uw verjaardagstaart bestellen


In onze winkel in het centrum van Amstelveen vindt u heerlijk gebak en andere favoriete lekkernijen. En wij weten zeker dat u bij ons ook uw favoriete verjaardagstaart kunt vinden. Om uw verjaardagstaart te bestellen kunt u even persoonlijk langskomen maar u kunt uw verjaardagstaart ook online bestellen.
Ook kunt u als verjaardagstaart kiezen voor 'fototaart bestellen' en heel eenvoudig een leuke foto van de jarige toevoegen. Het resultaat van een fototaart is altijd leuk want met zo’n persoonlijke taart op maat, zet je iemand pas écht in het zonnetje.

U kunt alles bij ons online bestellen en dan kiezen voor ophalen bij ons in de winkel of uw bestelling door ons laten bezorgen.

Of de jarige nu 1 jaar wordt of 100; een verjaardagstaart bestellen is ook voor ons speciaal en dat proeft u.

Wij hebben een verjaardagstaart bestellen boek. Hierin treft u allerlei soorten en maten verjaardagstaarten. Maar speciale wensen zijn mogelijk, ook dit maken wij graag.

Kom even langs bij ons in de winkel, parkeren is heel gemakkelijk. Wij hebben voor de deur een aantal plekken waar u even (kostenloos) kunt parkeren.
Wij nemen de tijd voor u als het gaat om een verjaardagstaart bestellen.
Verjaardagstaart bestellen was nog nooit zo makkelijk met Koolhaas Banket & IJs